Mlada Islanđanka i njena rodica presudile dvojici Engleza: Bila je to stvarno dobra noć

Otkriveni detalji zabave na Islandu

Mlada Islanđanka i njena rodica presudile dvojici Engleza: Bila je to stvarno dobra noć

Edmir Škorić

Dvojac engleske reprezentacije Mason Greenwood i Phil Foden vraćen je kući nakon skandala na Islandu.

Dvojica mladih nogometaša su prekršila pravilo o karantinu, pa su poslani kući, dok će njihova reprezentacija sutra igrati u Danskoj u drugom kolu Lige nacija. Problem je nastao kada su stupili u kontakt sa dvije islandske djevojke koje su pozvale u svoju sobu u hotelu.

Jedna od djevojaka je Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir koja ima 20 godina, a danas je postala popularna jer je objavljeno kako telefonski razgovara sa Masonom Greenwoodom i Philipom Fodenom.

Mlada manekenka je otkrila kako se dopisivala s Greenwoodom samo nekoliko dana prije nego će Engleska doputovati na Island, a s njom je bila i njena rodica Lara Clausen (19). Obje su posjetile hotel engleske reprezentacije.

"Upoznali smo se preko interneta. Razmjenjivala sam poruke sa Masonom nekoliko dana prije nego što su stigli ovdje. Znali su da moraju u karantinu, ali zaključile smo da su, budući da su već na Islandu, bili testirani i da će sve biti u redu", kazala je Nadia.

“Bila je to dobra noć, naravno. Sve smo četvero provodili vrijeme zajedno i upoznavali se. Bili su fini momci. Stvarno, stvarno lijepo", dodala je.

Njena rodica Laura također je engleskim novinarima otkrila da se radi o izuzetno finim i pristojnim momcima i da je sve bilo super, ali prihvata da nije bilo odgovorno da se u vrijeme pandemije koronavirusa viđaju u sobi.

Nadia je poznata u svojoj zemlji jer je prošle godine bila pobjednica na izboru najljepše djevojke na Univerzitetu Island.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDt09j2AtnX/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDmKMGRAray/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CClxMbagP_5/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB1Hbo0gYgJ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9SCy-ggkoY/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B5bAVwrAnfe/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B2uH5K9AxV8/[/instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/BquhndsgOTv/[/instagram]

Top Komentari

Beclija90
Ona je njega morala za sise ufatit...
8 0
bistrik87
sada ce dobit milion pratitelja na instagramu, sve je to isplanirano
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi