Ma, nemoguće: Čak i Rogerove kćerke moraju raditi

Prodaju limunadu u Indian Wellsu

Ma, nemoguće: Čak i Rogerove kćerke moraju raditi

Iako Roger Federer važi za jednog od najbogatijih sportista na svijetu, njegova djeca ipak rade. 

Rogerovi blizanci imaju samo po osam godina, ali ipak ih to ne spriječava da već počnu zarađivati. Slavni teniser je otkrio da njegove kćerke prodaju limunadu na ulicama Indian Wellsa dok on igra tenis.

"Da, da. To im je zabavno, a i moraju naučiti da novac ne pada s neba. Zaradile su za jedan dan čak 70 dolara. Komšije su velikodušne kada vide djecu, tako da je zabavno", rekao je Roger.

Inače, Federer je stigao do osmine finala turnira u Indian Wellsu gdje će večeras snage odmjeriti protiv Francuza Jeremyja Chardyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi