Objavljene dvije fotografije zgodne fudbalerke sa OnlyFansa: "O moj Bože"

Ni stida ni srama

Objavljene dvije fotografije zgodne fudbalerke sa OnlyFansa: "O moj Bože"

Edmir Škorić

Engleska fudbalerka Madelene Wright ima zvjezdani status i već neko vrijeme se pojavljuje na naslovnicama brojnih tabloida, a ovaj put je opet zahvaljujući svojim atributima dospjela u žižu javnosti.

Madelene je svoju slavu počela da stiče još 2020. godine, kada ju je njen bivši klu Charlton otpustio jer je ustanovljeno da je pijana vozila automobil. U toku vožnje je konzumirala alkohol, a sve to snimala.

Nakon što je Charlton dao otkaz, pa time postala i popularna, počela je da snima za društvene mreže, kasnije otvorila i OnlyFans račun, gdje svoje pretplatnike često počasti sa nekim bezobraznim objavama.

Ovaj put je objavila dvije veoma žestoke fotografije sa odmora. 25-godišnja fudbalerka Leytona, koja ima veliku bazu obožavatelja, podijelila je fotografiju na kojoj se tušira, ali naravno u crnom bikiniju, sa stražnjicom okrenutom prema kameri. Na drugoj slici je u crnom kupaćem kostimu u bazenu.

Oglasi

Njene objave ponovo su izazvale dosta reakcija, a komentari su uglavnom pozitivni. "Šališ se?!" napisao joj je jedan od pratilaca, dok drugi dodaje: "Wow, apsolutno nevjerovatno", a treći piše: "Zapanjujuće": Među komentarima je i onaj koji glasi: "O moj Bože" i time je vjerovatno sve rečeno.

Često objavljuje golišave fotografije sa grudima i stražnjicom u krupnom kadru, pa i ne čudi što njeni računi na društvenim mrežama svakog dana imaju sve više pretplatnika.

Zahvaljujući OnlyFansu, zaradi 500.000 funti godišnje. Iako i dalje aktivno igra fudbal, jasno je da najviše novca dobija kroz objave na Instagramu i zabavljajući svoje 'fanove' i pretplatnike na OnlyFansu, sajtu za odrasle.

Oglasi

Oglasi