Poznata fudbalerka iznenada u 24. godini završila karijeru: "Nije tajna šta ću sada raditi..."

Njena lična stvar

Poznata fudbalerka iznenada u 24. godini završila karijeru: "Nije tajna šta ću sada raditi..."

Edmir Škorić

Fudbalerka je u oskudnim odjevnim kombinacijama često privlačila pozornost, a na Instagramu je prati više od 430.000 pratilaca. Mnoge je ostavila u čudu kada je saopštila da završava fudbalsku karijeru.

Nikkole Teja (24) je sa samo 24 godine okačila kopačke o klin. Američka fudbalerka je prije nekoliko dana najavila odluku napisavši na Instagramu:

Donijela sam nimalo laku odluku da se povučem iz profesionalnog fudbala. Jako sam sretna što sam upoznala i zavolila ovaj sport. Nadam se da ću opet jednom imati kontakt s fudbalom".

Nikkole Teja promijenio je klub tek na prijelazu godine, preselivši se iz meksičkog kluba Necaxa u ligaškog rivala Pueblu. No, očito nije išlo kako treba, sjedila je na klupi, a sada jednostavno odlučila da više ne igra.

"Puno hvala klubu Puebla na ovoj prilici, koja je, iako kratka, bila vrlo zabavna", rekla je Amerikanka.

Oglasi

Sa samo 18 godina stigla je u Meksiko, gdje kako kaže nije nikog poznavala i nije znala jezik, no kaže da ju je ljubav prema fudbalu tamo odvela. "Oduvijek sam sanjala da igram fudbal. Ne moram nikome ništa dokazivati osim sebi. Znam koliko vrijedim kao igračica, kći, prijateljica i, što je najvažnije, osoba".

Prošlog je ljeta američka fudbalerka objavila da sada ima profil na erotskoj platformi OnlyFans. Mjesečna pretplata za njen sadržaj tamo stoji 17,50 dolara (oko 16 eura). Šestomjesečna pretplata košta 99,75 dolara (oko 91 euro), a jednogodišnja 178,50 eura (oko 163 eura). Njoj od zarade ide oko 80 posto.

"Nije tajna šta ću raditi... Nastavit ću da uživam u životu i da zarađujem novac na razne načine", poručila je Amerikanka.

Oglasi

Čini se da Nikkole Teja može sasvim pristojno da živi od OnlyFansa i društvenih mreža, iako nema sumnje da će joj nedostajati i fudbal, mada je jasno da će se sada maksimalno fokusirati na neke druge stvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi