Jordan je iz očaja htio da zadovolji Madonnu, dobio je odbijenicu zbog svoje "sjene"

Anegdota iz prošlosti

Jordan je iz očaja htio da zadovolji Madonnu, dobio je odbijenicu zbog svoje "sjene"

A. Čaušević

Michael Jordan je za mnoge najbolji košarkaš u historiji, a najslavnije dane je doživio u Chicago Bullsima 90-ih godina prošlog stoljeća. 

Za Scottijjea Pippena se može reći da je na parketu konstantno bio u sjeni Jordana, međutim čini se da je on bio taj koji je dobijao "bitke" van dvorane.

U privatnim "jedan na jedan" obračunima van parketa Pippen je dobio najvažniju bitku. Toga se prisjetio Johnny Bach koji je pomoćni trener u Bullsima. U centru pažnje bila je pjevačica Madonna.

Maddona je imala kratku vezu sa Pippenom što je izazvalo ljubomoru kod Jordana koji nije želio da dopusti da ga njegova "sjena" pobjedi. Pokušao je da je zavede, ali je dobio odbijenicu.

"Trebali ste vidjeti kakve sve djevojke su čekale Pippena gdje se god pojavljivao. Madonna bi dolazila po njega u limuzini sa jacuzzijem svaki put kad bismo išli u Los Angeles."

"Michael je imao običaj da joj govori kako je može zadovoljiti bolje nego Pippena, a ona bi rekla da nema šansi da se to desi", prisjetio se pomoćnik Phila Jacksona.

Madonna je bila i u vezi s još jednom zvijezdom Bullsa iz famozne generacije. U pitanju je kontroverzni Dennis Rodman.

"Madonna mi je rekla da će mi dati 20 miliona dolara ako zatrudni sa mnom. Igrali smo u Las Vegasu, nazvala je i rekla mi da ovoluira, samo sam joj kazao da ću doći za pet sati", prisjetio se Rodman detalja iz svoje avanture za jednom od najvažnijih pjevačica u historiji muzike.

Top Komentari

Baboisback
Sve u svemu,Madona je kurava.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi