Maguire je bio miran i suzdržan sve dok nije čuo jednu riječ, a onda mu je "puk'o film"

Tokom boravka u Grčkoj

Maguire je bio miran i suzdržan sve dok nije čuo jednu riječ, a onda mu je "puk'o film"

A. Čaušević

Harry Maguire napravio je skandal tokom odmora u Grčkoj i optužen je za nasilničko i agresivno ponašanje prema policajcima koji su su završili s povredama na licu. 

U razgovoru za Daily Mail jedan od svjedoka ispričao je detalje događaja koji su prethodili tuči. Sve su počeli drugi engleski navijači koji su takošer bili na ostrvu Mikonos.

Maguire je bio miran i staložen, sve dok ga navijači drugih engleskih klubova nisu nazvali frižiderom ispričao je svjedok Kafatos koji nije želio dati svoje prezime.

"Počela ga je maltretirati grupa drugih Britanac, govorili su mu da je sme*e od igrača i da igrač za sme*arski tim. Nazvali su ga i frižiderom i stavno ne razumijem šta su mislili pod tim", ispričao je Kafatos.

Grk je dodao da je nakon toga uslijedila galama, a zatim i tuča. Razmijenjivali su udarce, udarali jedne druge i valjali se po podu dok nije došla policija.

Maguire je danas pušten iz pritvora nakon što je imao novo saslušanje, te ima dozvolu da se vrati u Englesku, a suđenje ga očekuje u utorak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1594553305
Te budale su vrijeđale Megvaera i Junajted govoreći da lik nema pojma igrat fudbal a i vrijeđali su Junajted i izgovarali pogrdne riječi za avionsku nesreću u Minhenu, tako da nemojte suditi čovjeku za skandal dok ne čujete razlog tuče
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi