Maguire počeo tuču nakon što je engleski turist izbo njegovu sestru u ruku

Jutros pušten iz pritvora

Maguire počeo tuču nakon što je engleski turist izbo njegovu sestru u ruku

E. Čaušević

Defanzivac Manchester Uniteda, Harry Maguire, pušten je danas iz zatvora nakon saslušanja zbog tuče u kojoj je učestvovao sa svojim prijateljima.

Naime, on s prijateljima odmara na Mikonosu, ali je sve krenulo po zlu. On i njegovi prijatelji potukli su se jučer ujutro sa grupom britanskih turista, a sve je eskaliralo kada je došla policija.

Maguirea su provocirali navijači drugih engleskih klubova, a kada su malo više popili došlo je do fizičkog sukoba. Svi su bili u šoku kada je objavljeno da je Maguire uhapšen jer je nasrnuo i na policajte zbog čega je uhapšen

No, The Sun je uspio da otkrije nove detalje ovog skandala. Naime, oni tvrde da su došli do informacija da je sve počelo kada je jedan od turista oštrim predmetom izbo Maguireovu sestru Daisy u ruku.

Tada je igrač Uniteda totalno izgubio živce i krenuo je da se tuče s grupom turista. U tome su mu pomogli i prijatelji, a brzo je stigla i policija koja je uspjela na trenutak da ih smiri.

Ipak, Maguire je nastavio sukob s policijom zbog čega je odmah uhapšen. Maguire je danas pušten iz pritvora nakon što je imao novo saslušanje, te ima dozvolu da se vrati u Englesku, a ishod suđenja će saznati kasnije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi