Novinarka iz Srbije u očaju: "Nisam žena Gorana Dragića"

Zasuli je porukama

Novinarka iz Srbije u očaju: "Nisam žena Gorana Dragića"

Edmir Škorić

Možda bi mnoge djevojke širom svijeta voljele da za izabranika imaju NBA zvijezdu poput Gorana Dragića, ali šta ako vam se desi da to greškom "postanete"?

Novinarka iz Srbije Maja Dragić požalila se prijateljima i fanovima putem Twitter profila da je često miješaju sa suprugom Gorana Dragića, košarkaša koji je trenutno pod ugovorom s Toronto Raptorsima i ovih dana je bila aktuelna priča o njegovom angažmanu u Dallas Mavericksima, ali to se nije dogodilo.

I dok je trajala ta priča, očigledno su brojni fanovi slali Maji, novinarki iz Srbije, poruke molbe da "njen suprug" pređe u Dallas. To što ima isto ime i prezime kao Goranova supruga dovelo je do toga da postane meta mnogih Goranovih fanova.

"Ja nisam žena Gorana Dragića. Aman", napisala je Maja, a na tu objavu dobila je brojne komentare. Neki su joj u šali pisali da im "završi dres supruga Gorana Dragića" ili "Ako nisi njegova, onda si supruga njegovog brata Zorana Dragića".

Inače, Goran se sa svojom Majom vjenčao 2013. godine. Tada je Maja bila trudna i čekali su prvo dijete, a vjenčanje je organizovano bez prevelike pompe.

Njih dvoje su prije vjenčanja zajedno živjeli u Ameriic pet godina, pa je bilo logično da uspostave brak i sve ove godine ostali su zajedno i nerazdvojni. Njihov sin Mateo rođen je 2013. godine, a dvije godine kasnije dobili su kći Victoriju.

Njihova veza je počela i prije nego je Goran došao u NBA ligu. On je 2015. godine potpisao za Phoenix Sunse, a onda je potpisao petogodišnji ugovor s Miami Heatom vrijedan 90 miliona dolara. Kasnije mu se u Miamiju pridružio i njegov brat Zoran.

Prema analitičarima, očekuje se da će Goran Dragić u svojoj NBA karijeri zaraditi oko 130 miliona eura. Trenutno se njegova vrijednost procjenjuje oko 50 miliona eura. Prema ugovoru, Goranova godišnja plata iznosi 14,8 miliona eura. U isto vrijeme navodno je potpisao bogat sponzorski ugovor s Adidasom.

Top Komentari

DadiG
“Očajna”. Bože dragi novinarstva
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi