Dragić u dvorištu ima krvoločnu zvijer, Dončić oduševio komentarom

"Dobrodošli na Floridu"

Dragić u dvorištu ima krvoločnu zvijer, Dončić oduševio komentarom

Ljudi u dvorištima obično drže pse i mačke, no takav slučaj nije i sa Goranom Dragićem, trenutno jedinim slovenačkim košarkašem u NBA ligi.

Košarkaš Miami Heata je na društvene mreže podijelio videozapis na kojem se vidi kako je u njegovo dvorište 'zalutao', ni manje ni više, nego aligator. Sam pogled na ovu opasnu životinju ledi krv u žilama, pogotovo ukoliko, kao Dragić, imate malu djecu.

"Dobrodošli na Floridu! Aligator u našem dvorištu", napisao je Dragić uz videozapis koji je postavio, a među brojnim komentarima našao se i onaj od njegovog saigrača iz Slovenije Luke Dončića.

"Ti si zmaj, jedeš ga za doručak", našalio se mladi Dončić.

U priloženom videozapisu pogledajte Dragićevog 'nepozvanog' gosta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi