10

Komentari (10)

Beclija90
Jedino i causevic se moze cudit zeni koja je odlucila da ne pokazuje tjelo na sve strane... ebo ti sebe jarane
Keno
Zivimo u vremenima gdje je cudno kad ne prodajes svoje tjelo. Strasno
user1583752673
Svaka cast Zulay Pogba. Vi ste prava dama u ovo ludo doba
nedoni46
prelijepa je iskreno
Penderinos
Zar nije Pogba s onom Marijom Salues
kukuruz
Toliko nas napatili guzicama da moraš čestitati kad ne izbace još jednu
Hakkinen
Iskreno.... hvala Čauševiću na normalnom i lijepom primjeru. Nemam ništa protiv i golišavih slika i sve što objavljujete ( pišem u svoje ime) ali lijepo je vidjeti i ovu drugu stranu ženstvenosti. L.p
Paradajz
Svaka čast, prelijepa žena a kod naših poznatih igrača žene stavljaju slike u gaćama po instagramu.
kaskada24
Tako ti je kad je standard danas golišavost žena i onda kada nešto nije takvo, odmah je u najmanju ruku čudno. Sve u svemu, lijepo je ovo za vidjeti.
spectron
Baš drug :) slažem se s tobom Ovo i jest neobično,jer smo navikli da svaki 2.fudbaler ima neku sponzorušu s dobrim dekolteom i dupetom.A to što ona nema mozga,nikome ništa :) Ove je super čuti i hvala Bogu evo gledam slike...nema se ona šta skidati i golišave slike postavljati,prelijepa žena i ne trebaju joj :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti