Mama Luke Dončića ovaj put u ulozi manekenke, svi su oduševljeni

Pozirala u Lukinoj majici

Mama Luke Dončića ovaj put u ulozi manekenke, svi su oduševljeni

E. Škorić

Majka Luke Dončića na trenutak se transformirala u manekenku.

Dončić je jedan od najvećih sportista Slovenije i njegova mama Mirjam Poterbin sigurno je ponosna na njega, baš kao i njegova djevojka Anamaria Goltes, ali i svi Slovenci.

Zbog Luke i njegovih partija u NBA ligi posebno je sretna ipak Mirjam, koja je Luku vodila i u Madrid kada je imala samo 13 godina i od početka se bori za njega i njegovu karijeru.

Osim što ima izuzetan košarkaši talent, Luka posjeduje i talent za zaradu novca na druge načine, pa je u prodaju pustio svoju liniju odjeće. Uglavnom svoj brend reklamira uz pomoć dječaka i djevojčica, a sada ga je podržala i mama Mirjam.

Ovaj 46-godišnja Slovenka je nekoć bila uspješan model, ali i sada u petoj deceniji jednako dobro može da pozira u odjeći koju reklamira. Ovaj put na sebi je imala farmerke i plavu majicu s natpisom Luka Dončić.

Promo

Top Komentari

Probisvjet
Ljepota.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi