Kakvi pokreti: Dončić pokazao plesni potencijal

Može u show 'Ples sa zvijezdama"

Kakvi pokreti: Dončić pokazao plesni potencijal

O. Lekić

Sjajni slovenski košarkaš Luka Dončić nedavno se vratio u Sjedinjene Američke Države.

Danas kada je 'preko bare' dolaze mnoge fotografije i snimci koji pokazuju koliko vrijedno radi da bude na nivou kada se nastavi NBA liga, a za vrijeme treninga stigne i zabaviti se.

Vrlo zanimljiv video jučer su na Instagramu objavili njegovi poslodavci. Dallas je Luku predstavio u svjetlu u kakvom ga dosad nismo vidjelu, tačnije prezentovali su javnosti njegovo - plesno umijeće.

Svi su bili složni u tome da Dončić umije uhvatiti plesni ritam, a ne bi bilo iznenađujuće i da ga jednom budemo gledali u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Bilo bi zanimljivo. Zar ne?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi