Mamić napravio 'show' ispred zatvora

Veliki doček za Mamića

Mamić napravio 'show' ispred zatvora

Zdravko Mamić je poznat po osebujnoj javnoj komunikaciji koja se inače naziva uličarskom i huliganskom.

Prvi čovjek Dinama je bezbroj puta vrijeđao i prijetio novinarima, a posljednji put iza rešetaka je završio prije mjesec dana zbog sumnje da je navodno iz kluba izvlačio veliku sumu novca. 

Ipak, postoje i oni kojima je Mamić omiljen. Tako su se zaposlenici Dinama ispred zatvora pojavili u velikom broju i zajedno sa Mamićem nakon puštanja pjevali poznati hit Novih fosila "Za dobra stara vremena".

Mamić je inače za odbranu sa slobode na račun suda uplatio oko 6,3 miliona kuna i založio kuću koja se procjenjuje na 7,6 miliona hrvatskih novčanica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.