Napadač ga je udario šakom u glavu i srušio u more

Maminjo dobio po glavi: Napadnut u Bolu na Braču

D. Rakanović

Bivši predsjednik Dinamo Zagreba Zdravko Mamić napadnut je danas na Braču.

Kako prenose hrvatski mediji, Mamića je fizički napao nepoznati mladić, udarivši ga šakom u glavu nakon čega je Mamić pao u more. 

Nije poznat razlog zbog kojeg je savjetnik Dinama napadnut, ali su prijatelji i pratnja Mamića odmah reagovali i uhvatili napadače, te ga prijavili policiji, prenosi Index.hr.

U međuvremenu se pojavila i video snimka cijelog incidenta na kojem se vidi kako se napadač Mamiću približio s leđa, dok je Zdravko izlazio sa jahte, udario ga i srušion u more, da bi nakon toga počeo bježati, ali su Mamićevi prijatelji brzo reagovali i dali se u potjeru za njim. Prema neslužbenim informacijama, mladića je uhvatio Mamićev kum Ivan Ivančić i zadržao do dolaska policije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti