Manuel Neuer u vezi sa 15 godina mlađom studenticom

Njemački mediji otkrili

Manuel Neuer u vezi sa 15 godina mlađom studenticom

A. Čaušević

Čini se da Manuelu Neueru (34) nije bilo potrebno dugo vremena da preboli bivšu suprugu i pronađe novu ljubav. 

Njemački mediji su otkrili kako je Neuer nekoliko mjeseci nakon razlala sa Ninom Neuer (27) stupio u vezu sa 19-godišnjom Anitom koja jako liči njegovoj bivšoj životnoj saputnici.

List Bunte je na svojoj naslovnici ekskluzivno objavio fotografiju lijepe Anike koja je okupirala srce iskusnog golmana već neko vrijeme.

Inače, Neuer se još zvanično nije razveo od Nine iako su prekinuli prije skoro godinu. Ona živi u stanu u Minhenu, a često je i u rodnom Berlinu, dok kapiten Bayerna boravi na luksuznom imanju u Tegerneseu u Gornjoj Bavarskoj.

COLORFUL exclusive!  That is his new love

S Neuerom zajedno živi i Anika koja će u junu proslaviti 20. rođendan. Studentica je Modnog dizjana. Bavi se rukometom i brani za člana 2. Bundeslige, ekipu H2Kuties Herrenberg.

Top Komentari

BergkampKid
Kad ti auto ostari, zamijenis ga novim, ista marka isti tip, samo manje presao i u boljem stanju...Neuer tu taktiku na zenama koristi :D
6 0
Zeleni_zub
ja lika, zamijenio ženu identičnom curom
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi