Maradonina posljednja djevojka jutros javno ponižena!

Požalila se medijima

Maradonina posljednja djevojka jutros javno ponižena!

A. Čaušević

Smrt Diega Armanda Maradone nije mogla proći bez nekog od skandala. Barem tako tvrdi njegova posljednja djevojka, Rocio Oliva. 

Oliva se požalila argentinskim medijima da je javno ponižena jer joj nije dopušteno da vidi tijelo svog bivšeg dečka.

Pojedinim članovima porodice je bilo dopušteno da priđu kovčegu u predsjendičkoj palati Rosada, dok je Oliva morala u red zajedno s ostalim građanima.

"Rekli su mi da dođem u sedam ujutro zajedno sa ostalim ljudima i stavili su me u red", kazala je Oliva s kojom je Maradona prekinuo 2018. godine nakon šest godina veze.

"Čekala sam duže od sat u redu. Svi su prolazili, ali ne i ja. To je sramota. Došla sam da poljubim po posljednji put mog bivšeg parnera, bila sam mu zadnja djevojka, to niko ne razumije."

Oliva je optužila Claudiju Villafane, bivšu Maradoninu suprugu da ona upravlja ulaznim vratima i govori ko će ući ko ne.

"Rekla mi je da ona ne drži vrata, da se ne svađam s njom, ali ona je ta koja lično drži vrata", dodala je Oliva.

Top Komentari

Rajvosa2019
Sad ce biti bitka za ono malo imovine sto je ostalo
7 1
Penderinos
Hah to ti misliš da si mu bila zadnja. El pibe je ****wao u prolazu
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije