Misimović o Maradoni: Genijalan na terenu, živio je "punom parom"
FOTO - EPA

Misimović o Maradoni: Genijalan na terenu, živio je "punom parom"

A. Beganović

Vijest o smrti jednog od najboljih fudbalera svih vremena Diega Armanda Maradone potresla je svijet.

Opraštaju se od legendarnog Argentinca biranim riječima bivši i sadašnji fudbaleri, velike zvijezde i iz ostalih sportova.

Biranim riječima o Maradoni su nakon užasnih vijesti o njegovoj smrti govorili i bosanskohercegovački reprezentativci Miralem Pjanić i Edin Džeko.

A, za SportSport.ba o Maradoni je govorila i nekadašnja "desetka" našeg nacionalnog tima Zvjezdan Misimović.

"Žao mi je, mogu reći da je bio genijal na terenu, među tri najbolja igrača svih vremena. Imao je van terena problema sa životom, ali je živio punom parom", kratko nam je rekao Misimović.

Top Komentari

2323
Eh ti koji podrzavas Vicu i hoces da te ostavi u Savezu objasni buducem predsjedniku Saveza ko je bio Maradona..da ne misli sa je i to neki trgovac pelenama ili maskama..Mozda se onda i on oglasi za neki komentar...
5 0
Hakkinen
@@Svojprisebi .... ljudi hahahaha samo da znate .
Ovaj nick je ZAPJENIO.
PJENI iz Amerike čak do Bosne PONOSNE.

p.s. budalo opusti se @@Svojprisebi
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi