"Maradona je opsjednut nama, preporučila bih doping test"
Maradona je istakao da je Icardi pozvan u reprezentaciju jer je njegova supruga neprestano zvala selektora Sampaolija

Wanda odgovorila legendarnom Argentincu

"Maradona je opsjednut nama, preporučila bih doping test"

Legendarni Diego Armando Maradona je pred žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo komentarisao igru svoje Argentine, ali i pozivanje Maura Icardija u državni tim.

Njegovi komentari se, međutim, nisu svidjeli Icardijevoj supruzi, i menadžerici, Wandi Nari, pa se nije dugo čekalo ni na njen odgovor.

Maradona je tako, uoči samog žrijeba u Rusiji, u kojem je i sam učestvovao, istakao da Argentina nikada nije igrala tako loše kao sada, ali je poručio i da je selektor Sampaoli pozvao Icardija u reprezentaciju samo zbog činjenice da ga je Maurova supruga neprestano zvala telefonom.

Ubrzo nakon ovih komentara stigao je Wandin odgovor i to preko Twittera.

"Preporučila bih da se uvede doping test na ovako važnim događajima, jer uvijek ima ljudi čiji su umovi zamagljeni i koji konstantno pokušavaju sve uništiti izmišljotinama", napisala je Wanda na Twitteru i kratko poručila: "Maradona je opsjednut nama".

Podsjetimo, Maradona je u prošlosti izjavio da bi u njegovo vrijeme Icardi "dobio batine" u svlačionici zbog činjenice da je oženio bivšu suprugu svog saigrača, a poznato je da je Wanda nekada bila udata za Maxija Lopeza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi