Zašto je Maradona na žrijebu Svjetskog prvenstva nosio dva ručna sata?

Fanovi argentinske legende znaju odgovor

Zašto je Maradona na žrijebu Svjetskog prvenstva nosio dva ručna sata?

Eldar Ganibegović

Diego Maradona izazvao je veliku zbunjenost kada je na službenom žrijebu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji u petak navačer nosio dva sata. 

Argentinska legenda je bila zadužena za izvlačenje kuglica kako bi otkrio sudbinu najvećih svjetskih država.

Maradona je poznat po tome sto ima ekscentričan karakter, ali čini se da je mnoge zbunilo ono što je odlučio nositi za veliki dan.

Argentinac je od glave do pete bio odjeven u crno s žutom mašnom, izgledao je pametno i relativno neupadljivo. Međutim, svom stajlingu dodao je dva sata - po jedan na obje ruke.

Fanovi argentinske legende na Facebooku komentirali su kako se previše sredio za ždrijeb, a dva sata na njegovim rukama opravdavaju činjenicom da je on jednostavno takav - ekscentričan lik koji uvijek na sebi ima dva sata.

Naime, jedan od satova je po vremenu iz mjesta u kojem se nalazi, dok je drugi postavljen na vrijeme iz Argentine.

Top Komentari

Derdiyok
Puca se brat i satovima :D
1 2
bananko
ima se moze se
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi