Maradona: Nevinost mi je u podrumu uzela starija dama, imao sam 13 godina

"Čitala je novine..."

Maradona: Nevinost mi je u podrumu uzela starija dama, imao sam 13 godina

Edmir Škorić

Diego Maradona (59) dao je intervju za TyC Sports u kojem je govorio o najboljem argentinskom sportisti historiji, ali i otkrio neke nevjerovatne stvari u svojoj prošlosti.

Život slavnog Argentinca bio je prepun uzbuđenja, još od ranog djetinjstva, pa dovoljno je znati da je nevinost izgubio s - 13 godina.

"Nevinost sam izgubio s 13 godina, u podrumu, s jednom starijom damom. Bio sam 'gore', a ona je čitala novine", ispričao je Diego, dodavši da mu je "na sve četiri" omiljena poza u seksu.

Koja tri nogometaša bi pozvao na zabavu na jahti?

"Teveza, Messija i Heinzea", odgovorio je Maradona.

Na pitanje koga bi volio da je zvao na večeru, odgovorio je: "Fidel Castro, (Hugo) Chavez, Lula (bivši predsjednik Brazila), Nestor Kirchner (bivši argentinski predsjednik), Alberto Fernandez (bivši argentinski predsjednik), Cristina (Kirchner, bivši argentinski predsjednik)..."

Gol rukom protiv Engleske je opisao riječima da je "običan momak koji je postigao gol protiv Engleza koji su ubijali našu djecu u Falklandskom ratu".

Na pitanje da li vjeruje u NLO (neidentificirani leteći objekat), Maradona je rekao: "Zašto izmišljate stvari? Jednom sam, nakon nekoliko pića previše, tri dana nestao od kuće. Vratio sam se kući i rekao da me odveo NLO".

Još je ispričao da je prvi zarađeni novac potrošio u pizzeriji s majkom i priznaje da se osjećao kao Bill Gates, a ona (majka) je izgledala kao kraljica Sofija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije