Maradonina kćerka poručila da on "umire iznutra", a odgovor odmah stigao: "Ništa ti neću ostaviti"

Demantovao navode svoje kćerke

Maradonina kćerka poručila da on "umire iznutra", a odgovor odmah stigao: "Ništa ti neću ostaviti"

E. Čaušević

Diego Maradona je proteklih godina imao određenih zdravstvenih problema, ali nedavno je potvrdio da je sada sve u redu i da uživa u životu.

Jedan od najboljih trenera svih vremena ponovo se našao u centru pažnje nakon što je njegova kćerka Gianinna izjavila da njen otac nije dobro i da on polako "umire iznutra". Ove riječi su pogodile Maradonu koji nije ostao ravdnodušan na to.

Gianinna je nekada bila supruga Sergija Aguera, ali već nekoliko godina nisu skupa. Ona je za svog oca izjavila da se svi trebaju moliti za njega jer misli da on nije dobro i da se stanje pogoršava.

No, Maradona je objavio video kako bi demantovao riječi njegove kćerke i poručio joj je da joj ništa neće ostaviti od svog bogatstva.

"Želim svima reći da ne umirem i da mirno spavam. Ne znam na šta je ona mislila kada je rekla takve stvari. Kada ostariš znam da se ljudi više brinu šta ćeš im ostaviti nego šta u stvarnosti radiš. Sada javljam da neću ništa ostaviti i da ću donirati sve što imam", poručio je Maradona.

Promo

Top Komentari

Hooruk
Čuj jedan od najboljih trenera svih vremena, na cemu ste?
6 2
Panjevi7
Novinar je to s‘namjerom napisao da bi se vi raspravljali i posjećivali njegov portal!!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi