Pojavio se i video Maradonine zadnje djevojke ispred palate: Ona je danas najviše ponižena

Morala čekati u redu da uđe u palatu i vidi kovčeg

Pojavio se i video Maradonine zadnje djevojke ispred palate: Ona je danas najviše ponižena

E. Čaušević

Bivša djevojka Diega Maradone, Rocio Oliva, našla se danas u centru pažnje jer je javno ponižena od strane porodice legendarnog igrača.

Naime, mnogi navijači u Buenos Airesu su danas odlučili da čekaju satima ispred predsjedničke palate Rosada u kojoj je bio kovčeg Maradone, te su ulazili kako bi se oprostili od fudbalske legende.

Maradonina porodica je mogla da uđe u palatu kada god su htjeli, te da priđu kovčegu u bilo kojem trenutku. Tu je bila i njegova bivša djevojka Rocio Oliva koja se našla u centru skandala.

Naime, ona je poručila da njoj nije bilo dozvoljeno da uđe u palatu kada ona želi, te da ju je bivša Maradonina supruga poslala u red s ostalim građanima, te je satima čekala ispred palate.

"Čekala sam duže od sat u redu. Svi su prolazili, ali ne i ja. To je sramota. Došla sam da poljubim po posljednji put mog bivšeg parnera, bila sam mu zadnja djevojka, to niko ne razumije."

Mnogi su posumnjali u njenu izjavu, ali ubrzo nakon toga pojavila se i fotografija koja je potvrdila riječi Maradonine posljednje djevojke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi