Napravio fotografiju s mrtvim Maradonom, ali bolje da nije!

Nevjerovatna glupost

Napravio fotografiju s mrtvim Maradonom, ali bolje da nije!

A. Čaušević

Samo su rijetki imali priliku vidjeti mrtvo tijelo Diega Armanda Maradone. 

Jedan od uposlenika kompanije zadužene za sahranu zloupotrijebio je svoju funkciju te napravio pravi skandal.

Naime, on je otvoro kovčeg, fotografisao se s mrtvim Maradonom te tu fotografiju objavio na društvenim mrežama. Uz sve to, imao je podignut palac prema gore.

Fotografija je ubrzo postala viralna i izazvala je bijes kako kod porodice legendarnog fudbalera tako kod i fanova Malog zelenog.

Neodgovorni uposlenik pogrebnog društva je odmah dobio otkaz, a nakon što je Maradonin advokat je pokrenuo i tužbu našao se pod istragom inspektora.

Top Komentari

amarmusan
Uredu sto ste objavili sto se sliko al i vi postavljate sliku znaci promovisete je fuj
17 1
ADNAN_BRANKO
Mislim da je veća glupost što ste vi ovo objavili, tačno nekad mislim da biste trebali promijeniti naziv stranice, možda sve osim sporta, sportsportutragovima i sl.
15 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi