Guardiolina kćerka iznenadila javnost, na takve fotografije prelijepe Marije niko nije bio spreman

Odlučila da promijeni imidž

Guardiolina kćerka iznenadila javnost, na takve fotografije prelijepe Marije niko nije bio spreman

Endin Čaušević

Kćerka Pepa Guardiole, Maria, već godinama oduševljava javnost svojim izgledom i objavama na društvenim mrežama, ali ovaj put na takve njene fotografije niko nije bio spreman.

Guardiolina kćerka često se nalazi u centru pažnje javnosti, a posebno muškog dijela publike zbog golišavih fotografija koje objavljuje.

Ona se i u javnosti pojavljuje u dosta izazovnim izdanjima, te paparazzi u Engleskoj prate svaki njen korak.

No, ovaj put Maria je uspjela da iznenadi sve svojom objavom na Instagramu jer na prvu mnogi je nisu ni prepoznali.

Prethodnih godina nju je krasila plava kosa po kojoj je bila prepoznatljiva, ali je odlučila da posjeti frizerski salon i promijeni svoj imidž što je na prvu iznenadilo njene pratitelje na Instagramu.

Oglasi

Ona je odlučila da se ofarba i postane brineta, a mnogi je odmah nisu ni prepoznali.

Međutim, to je boja koja je inače njena prirodna, te su joj fanovi poručili da i tako izgleda zaista prelijepo i elegantno.

Inače, Guardiolinu kćerku na Instagramu prati skoro 750.000 ljudi, te se ona bavi dosta i modelingom od kojeg zarađuje pristojnu platu.

Top Komentari

Ende
Koji ste vi debili
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi