Bulji u mladu zvijezdu i gricka usne: Ono što je uslijedilo Guardiolina kćerka će dugo pamtiti

Scena je postala viralna

Bulji u mladu zvijezdu i gricka usne: Ono što je uslijedilo Guardiolina kćerka će dugo pamtiti

Admin Čaušević

Maria Guardiola je itekako atraktivna, međutim ne može dobiti sve što poželi. Dokaz toga je i viralna scena koja već neko vrijeme kruži internetom i bolno prizmljenje za ovu 22-godišnjakinju.

Manchester City je u sezoni iza nas osvojio trostruku krunu. Građani su na terenu potvrdili epitet najboljeg tima na svijetu i stigli su do historijskog dostignuća.

U tri sedmice u nizu Građani su slavili osvojanje Premiershipa, FA Cupa, a zatim i kao šlag na tortu Ligu prvaka, prvu u klupskoj historiji.

Na proslavi titule Premiershipa bila je i Maria Guardiola koja se pomalo bestidno i otvoreno nudila zvijezdi Manchester Cityja, Julianu Alvarezu.

Kada je Alvarez prolazio pored njeg kako bi se fotografisao sa njenim ocem Pepom, ona je grickala usnama što je bio jasan signal za mladog Argentinca.

Oglasi

Ipak, odlični napadač nije ni doživio atraktivnu plavušu, štaviše zadao joj je bolan udarac i to na finalu Lige prvaka.

Britanski i španski mediji su počeli nagađati da je Guardiolina kćerka krenula po Alvareza, međutim on je ostao vjeran svojoj djevojci.

Pozvao je Emilu Ferrero u Istanbul na finale, a nakon što su Građani osvojili trofej zajedno su romantičnim poljupcima i fotografijama proslavili najvažniji pehar u klupskom fudbalu.

Ubrzo nakon toga je Alvarez putem Instagrama objavio zajedničku fotogafiju sa djevojkom uz izljeve ljubavi. 

Guardiolinoj kćerci su za sada vrata zatvorena, a možda je i to razlog zašto 23-godišnjak traži izlaz iz Manchester Cityja...

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://www.instagram.com/p/CrTQORAN-Ip/?hl=en[/twitter]

Ona je posljednjih godinu doživjela naglu popularnost i povezivana je sa nekoliko fudbalera, između ostalog bila je u vezi i sa propalim Delom Allijem. Svakodnevnim objavama na Instagramu plijeni pažnju brojih muškaraca i nesumnjivo je da ima veliki broj udvarača.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Sve nas zanima tko je djevojka Alvareza.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi