Mbappeova djevojka je prava ljepotica: Prati Euro i svog dečka, ali ne navija za Francusku

Maria je svim srcem uz Italiju

Mbappeova djevojka je prava ljepotica: Prati Euro i svog dečka, ali ne navija za Francusku

E. Škorić

Maria Luisa Jacobelli, djevojka ponajboljeg nogometaša svijeta Kyliana Mbappea, uživa na utakmicama Eura ovog ljeta, ali nju Francuska pretjerano ne zanima.

Ona je kćerka poznatog sportskog novinara i direktora Tuttosporta Xaviera Jacobellija. Naravno, bodri Italiju na Euru i za sada ima razloga da bude zadovoljna.

Iako je u vezi s Mbappeom, ona utakmice reprezentacije Francuske prati isključivo zbog njega, te je priznala da je samo Italija u njenom srcu i da ju Francuska nimalo ne zanima.

PSG-ov napadač (22) i sedam godina starija Italijanka su nekoliko mjeseci u vezi, ali nisu je javno objavili niti objavljuju zajedničke fotografije. Ona se, inače, stopama svog oca, posvetila novinarskom poslu i uglavnom prati Seriju A.

Prije nje, Mbappe je imao dugu ljubavnu vezu sa francuskom misicom iz 2017. godine Alicijom Aylies.

Mbappe je s Francuskom u prva dva kola Eura osvojio četiri boda. Tricolori su prvo dobili Njemačku s 1:0, ali su jučer u Budimpešti odigrali 1:1 s Mađarskom. U trećem meču igrat će protiv Portugala.

Oglasi

To će po svemu sudeći biti meč odluke, pošto je Njemačka dobila Portugal i sada je sve otvoreno u toj grupi. Nijemci će imati nešto lakši zadatak jer u 3. kolu igraju protiv Mađarske.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQOJnc8s4PP/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQBBpqaseFh/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CP57VMYM8tQ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPGsuE-saee/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPOcK4UM1Ab/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/COnjX-GM5oM/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CN7y_eisS7J/[/instagram]

Top Komentari

zevs
što ti je rec ljubav
5 0
BlueBoys
Plastic bitch as usual.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti