Objavljene fotografije koje otkrivaju da je Balotelli noć proveo u hotelu sa bivšom djevojkom

Opet su zajedno?

Objavljene fotografije koje otkrivaju da je Balotelli noć proveo u hotelu sa bivšom djevojkom

E. Škorić

Nogometaš Monze Mario Balotelli demantovao je prije nekoliko dana glasine koje su ga povezivale s Dayane Mello, a kamere su zabilježile kako su njih dvoje zajedno proveli noć u hotelu.

Balotelli već danima zauzima glavne naslovnice italijanskih magazina nakon što su se pojavile glasine o mogućem pomirenju s jednom od bivših djevojaka, a u pitanju je Dayane Mello.

Super Mario je te glasine okarakterisao kao "lažne vijesti", no stigle su fotografije koje dokazuju suprotno.

Jedan od najpriznatijih časopisa u Italiji "Chi" objavio je nekoliko fotografija koje dokazuju da je bivši reprezentativac Italije boravio u hotelu sa nekadašnjom djevojkom.

Navodno je uočena Dayane, bivša učesnica Big Brothera, kako ulazi u sobu u kojoj je bio smješten nogometaš koji je svojevremeno igrao u Milanu, Interu, Manchester Cityju, a danas je član italijanskog drugoligaša Monze.

Monza je danas poražena na domaćem terenu od Brescije s 0:2, a Balotelli je zaigao protiv nekadašnjeg kluba. Monza nije uspjela da se direktno plasira u Seriju A, ali igrat će doigravanje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COnP7bYJmwT/[/instagram]

Top Komentari

papirna
Ko ce drugi nego Skoric Pa care moj izgleda desanka kod tebe ne miruje Sta mislis da podjes pratit malo sport
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi