Mario Balotelli se pojavio u kući Velikog brata, a onda se našalio oko silovanja

Ponovo u centru pažnje

Mario Balotelli se pojavio u kući Velikog brata, a onda se našalio oko silovanja

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli još uvijek je bez kluba nakon što je Brescija prije nekoliko mjeseci raskinula s njim saradnju.

Balotelli je svojevremeno bio velika nada evropskog fudbala, ali zbog ponašanja van terena nikada nije uspio da ispuni očekivanja. Razni skandali su vezani za Balotellija i jasno je da on još uvijek nema namjeru da se smiri.

Super Mario je ponovo u centru pažnje nakon što je odlučio da se pojavi u italijanskom izdanju Velikog brata. On je u emisiji bio gost jer u istoj učestvuje njegov brat Enock.

Također, jedna od učesnica je i Dayane Mello koja je tvrdila da je bila u vezi s Balotellijem, a on se našalio na način na koji nije smio.

"Da, ali je onda rekla stani, stani jer me boli", kroz smijeh je poručio Balotelli.

Zanimljivo da je Balotelli istu rečenicu rekao na svjedočenju kada je optužen da je silovao djevojku dok je igrao u Nici. Ona ga je optužila za silovanje, ali su optužbe odbačene jer nije bilo dovoljno dokaza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi