Majko, oče, ovo će biti vaša snaha: Balotelli se zabavljao koji dan, pa zaručio prsatu ljepoticu

Odlučio da se skrasi

Majko, oče, ovo će biti vaša snaha: Balotelli se zabavljao koji dan, pa zaručio prsatu ljepoticu

E. Škorić

Dok sportska javnost iščekuje sljedeći korak Marija Balotellija, odnosno izbor novog kluba, on uveliko uživa u velikoj ljubavi.

Balotelli, nekadašnja zvijezda italijanske reprezentacije i igrač koji je nastupao za velike timove kao što su Liveprool, Manchester City, Inter ili Milan, definitivno nije do kraja opravdao očekivanja.

Svi smatraju da je unatoč svemu mogao mnogo više, ali on je prošle sezone "zaglavio" u Bresciji, tamo se rastao na ružan način, sada kao slobodan igrač traži novi klub i navodno je najbliže potpisu za Genou.

U međuvremenu je upoznao starletu Alessiju Messinu, s kojom se viđa na raznim destinacijama, a posljednji put viđeni su na Siciliji. Sada je, nakon svega nekoliko dana veze, odlučio i da zaruči svoju najnoviju djevojku.

"Zaručen sam i zaljubljen", prenose razni tabloidi r[instagram]https://www.instagram.com/p/CDYlBUbDJBk/[/instagram]iječi Balotellija.

Navodi se da su Balotelli i Alessia hodali samo mjesec dana, no 27-godišnji Mario već je upoznao roditelje u njihovom domu na Siciliji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFeeuOJDOwh/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CE_m2owj8sY/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CEY-oybDP21/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CEJgRHDDOPW/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CERPzMkDEPe/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CEBzHMujivM/[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/CDdv79IjEU0/[/instagram]

Top Komentari

IMPERATOR
Balotelli rasisto, ne voliš crnkinje sa onakvim oblinama!
4 0
snupi
I ja bi sine.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi