Mario Vrančić izabrao zanimljivu destinaciju za ljetovanje

Bh. reprezentativac odmara u komšiluku

Mario Vrančić izabrao zanimljivu destinaciju za ljetovanje

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Mario Vrančić nalazi se trenutno na odmoru nakon što je završena sezona u Premiershipu.

Vrančić i njegov Norwich se nisu proslavili ove sezone u društvu najboljih, te su ponovo ispali u Championship. Nakon duge sezone bh. fudbaler je konačno dobio priliku za odmoru prije početka priprema za novu sezonu.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je izabrao zanimljivu destinaciju za odmor. Poznato je da fudbaleri vole neke egzotične destinacije za ljetovanje, ali Vrančić očito nije željan toga.

Bh. fudbaler je odlučio da ljetuje u Splitu, a iskoristio je priliku i da posjeti Nacionalni park Krka koji se nalazi u blizini Šibenika, te je na Instagramu objavio zaista zanimljivu fotografiju.

Top Komentari

Prazina
Bill Gates svake godine ljetuje u NP Krka. I još mnogi poznati. Šta vi znate o egzotičnim mjestima?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi