Marjan Mijajlović pokazao šta radi izvan komentatorskog posla
Foto - Instagram

Posla ima

Marjan Mijajlović pokazao šta radi izvan komentatorskog posla

Midhat Šljivak

Poznati sportski komentator Marjan Mijajlović nedavno se nekon višegodišnje pauze pojavio u medijima.

Legendarni Maki je prenosio meč FK Sarajevo u 1. pretkolu Lige prvaka protiv velškog Nomadsa, te je izazvao brojne emocije i mnogi su se odmah sjetili njegovih fantastičnih komentara iz prošlosti.

Proteklih nekoliko godina Mijajlović je 'nestao'. Kružile su razne priče o njemu, a s obzirom na to da je bio bez angažmana, radio je razne druge stvari.

Mijajlović je na Instagramu pokazao šta radi van komentatorskog posla i imao je zanimljiv komentar:

"Ovako Maki liječi stres nakon poraza Sarajeva", napisao je Mijajlović.

Top Komentari

Uranija
U konkurenciji raznih sabahudina.... trenutno najzanimljiviji komentator. Na stranu što ga mitomani ne vole jer ko će slušati javna hvaljenja najvećeg nam kluba u BiH.... ja ih razumijem...
13 10
Sadik82
Kome je ono komentarisanje sa Velsa valjalo nek se rokne. Isto da su u studio dovukli kockastu glavu sa sishe i rekli evo ti palamudi.
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi