Dva fudbalera Uniteda u sex skandalu

Sex skandal uzburkao englesku javnost

Dva fudbalera Uniteda u sex skandalu

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Manchester Uniteda, Timothy Fosu-Mensah našao se u centru pažnje engleske javnosti, ali ne zbog fudbala.

Naime, Fosu-Mensah se našao u sex skandalu jer je poznatoj francuskoj manekenki, Eglantine-Flore Aguilar ponudio sex u troje.

On je zanosnoj zvijezdi reality programa u Francuskoj poslao poruku na društvenim mrežama i ponudio joj sex u troje sa njim i njegovim saigračem Anthonyjem Martialom. Ipak, ona se odlučila oglasiti javno, što je uzburkalo englesku javnost.

"Timothy može misliti da je muškarac sada kada igra u Unitedu, ali on je samo jedan izgubljeni dječak. On nema pojma kako treba zavesti ženu", rekla je Aguilar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi