Ostavljen na milost i nemilost: "Odbačeni" već treći dan u "paklu", a na račun stiže ogroman novac

Kriminalistička obrada i dalje traje

Ostavljen na milost i nemilost: "Odbačeni" već treći dan u "paklu", a na račun stiže ogroman novac

Admin Čaušević

Ogroman novac i nagla slava vrlo često znaju promijeniti čovjeka i to u pogrešnom smjeru. 

Nisu rijetke situacije da mladi fudbaleri koji zahvaljujući odličnoj zaradi daju sebi previše za pravo pa se zbog toga ozbiljno kaju. Pravi primjer je Mason Greenwood.

Greenwood je odbačen od svih te je ostavljen na milost i nemilost nakon što se suočio sa ozbiljnim optužbama za silovanje i nasilje.

Djevojka fudbalera Manchester Uniteda Harriet Robson optužila ga je za nasilje, te je objavila fotografije na kojima se vide povrede koje joj je, prema njenim riječima, nanio napadač slavnog engleskog kluba.

Fotografije koje je djevojka objavila na društvenim mrežama su zaista zastrašujuće, a na jednoj se vidi kako joj krv teče niz lice.

Oglasi

Greenwood je uhapšen u nedjelju navečer i već treći dan je u zatvoru nakon što je policija zatražila dodatno vrijeme za ispitivanje.

Iz Manchester Uniteda su saopštil ida mladi veznjak neće trenirati ili igrati za klub dok se istraga ne završi.

Englez je već izbačen iz popularne video igre FIFA 22, dok su u Unitedu iz prodaje povukli sve proizvode s njegovim imenom. I sponzor Nike je suspendovao sve ugovore.

I veliki broj saigrača je Greenwooda otpratilo na društvenim mrežama što znači da je postao i omržen u svlačionici.

Jedina sreća za Greenwooda je da će Manchester United nastaviti da ga isplaćuje sa 75.000 funti sedmično pa se ne mora brinuti za svoju finansijsku budućnost.

On je u Manchester United stigao sa šest godina, prošao je sve selekcije i nadolazeća je zvijezda Premiershipa koja bi mogla biti vrlo brzo ugašena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ovo pišem za DŽUKELU što mi prijave bezveze nabija tj prijavljuje me redakciji za nešto što nisam uradio. DŽUKELO samo da ti sve od - do još jednom i da ti napišem još jednom kako si prava SLINA od ( ne ) muškarca ( vjerovatno si derpe hahahahahahaha... DERPE koji zbog svojih frustracija bezveze ovako kao meni prijave " slažeš" , složim ti ga tetki wuhahahahahaha). Hejjjj baš si SLINA nema još 5.000 prijava uuuuaaaaaaa
1 3
King_Kenny
...kad ce mu se jaran Penaldo pridruziti u prdekani i on je silovatelj.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi