Matea Jelić poručila da želi proslaviti zlato uz godišnjicu 'Oluje', pa dobila brutalne uvrede
Foto - EPA

Osvajačica zlata za Hrvatsku u Tokiju

Matea Jelić poručila da želi proslaviti zlato uz godišnjicu 'Oluje', pa dobila brutalne uvrede

M. Šljivak

Matea Jelić je uzela zlatnu medalju za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ova 23-godišnjakinja osvojila je zlato u taekwondou, a potom je dala jednu izjavu koja joj je donijela žestoke prijetnje smrću.

Ona je najavila kako doček u Kninu želi povesati sa proslavom Oluje.

"Želim doček spojiti sa proslavom Oluje. U Hrvatsku se vraćam najvjerojatnije za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i voljela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista", poručila je.

Takvu izjavu su brojni protumačili kao lošu. Matea je dobila gnusne prijetnje na društvenim mrežama.

Ona je objavila samo neke od njih. Prijeti joj se smrću, ali i nanošenjem teških tjelesnih povreda.

Promo

Top Komentari

emanuelmacron
ova malogradjanska djeca su veoma bolesna,nazalost puna ih je i bosna.Djubre nacistiko i izopaceno.
16 3
miki30
Ovo je nevjerovatno, bruka i sramota. Svijet se smije ovim budalama iz Srbije i Hrvatske! Pa svi idu naprijed, samo Balkan tapka u mjestu evo 30 godina baš zbog ovakvih budaletina. Šta spominješ bezveze Oluju kujo, ili oni juče na stadionu onaj transparent Sarajevo je srpsko? Ljudi moji koje ste vi bolesne nacije, to je nevjerovatno!!
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi