S jednom živi, drugu ljubi, trećoj uništava život: Ljubavni haos zvijezde Borussije

Sve žene Matsa Hummelsa

S jednom živi, drugu ljubi, trećoj uništava život: Ljubavni haos zvijezde Borussije

Edmir Škorić

Zvijezda Borussije Dortmund Mats Hummels mjesecima je bio na naslovnicama zbog glasina o njegovom privatnom životu.

Postoje najmanje tri žene koje se vežu za bivšeg stopera Bayerna, koji očito ima buran ljubavni život. S jednom je i dalje u braku, s drugom se viđa, treću je imao do prošle godine.

Mats je u braku sa Cathy Hummels, ali je prošle godine objavljeno da se viđa sa Lisom Straube.

U međuvremenu njemački mediji pišu da je Mats trenutno sa Celine Bethmann, bivšom pobjednicom TV emisije "sljedeći njemački top model", a koja je nedavno na Instagramu objavila navodni story na kojima je prikazala da je u prošlosti također bila sa 33-godišnjim Hummelsom.

Lisa, bivša ljubavnica njemačkog defanzivca, prijavila je ogrebotine na svom automobilu, a podržala ju je upravo Cathy Hummels, igračeva još uvijek baren na papiru supruga, koja je napisala: "To se, dragi prijatelji, zove ljutnja".

Oglasi

Ovo nije prvi put da se Lisa suočava sa sličnim stvarima i čini se da su svi problemi vezani za zvijezdu dortmundske Borussije i ona najviše pati zbog Hummelsa.

"Stvarno počinjem dobivati osjećaj da me svaki dan čeka nešto novo. JA sinoć se dogodio još jedan incident kod mene u kući, ali mislim da sada nije toliko pametno pričati o tome", objašnjava Lisa pratiteljima.

Matsova supruga Cathy u međuvremenu je objavila fotografiju sa njim i sinom Ludwigom, na kojoj izgledaju sretno i kao da se ništa ne dešava, no izgleda da je Mats pravi magnet za žene, koje su njime opsjednute i više ni same ne znaju koliko ga zapravo imaju.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/CcOEAlbM12l/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0f590330-3114-480a-9456-0f8a43adf401[/instagram][/instagram]

Oglasi