Uspjela je otkriti njihovu aferu: Već se zna ko je žena s kojom je Icardi prevario Wandu?

Skandal koji je uzdrmao javnost

Uspjela je otkriti njihovu aferu: Već se zna ko je žena s kojom je Icardi prevario Wandu?

E. Čaušević

Francuski mediji jutros bruje o dešavanju u braku Maura Icardija i Wande Nare.

Wanda je sinoć sve iznenadila svojom objavom na Instagramu u kojoj je optužila Icardija za prevaru, a zatim je prestala da ga prati na ovoj društvenoj mreži.

"Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda i potom je izbrisala sve fotografije s Icardijem koje je objavila u posljednje vrijeme.

Image

Mnogi mediji su odmah prenijeli informaciju da je Wanda saznala da ju je Icardi prevario, te da je ljubav između njih pukla.

Također, jutros je objavljeno da Icardi nije jedini koga je Wanda prestala pratiti na Instagramu što je samo dodatno rasplamsalo špekulacije oko toga šta se zapravo desilo.

Oglasi

Wanda je pored Icardija prestala još da prati argentinsku glumicu Chinu Suarez, a mnogi smatraju da je on upravo imao aferu s njom što je Wanda uspjela da otkrije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CU8vXtuKvkC/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUtcVodKlfa/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUYTWPTtFXS/[/instagram]

Icardi i Wanda su zajedno već sedam godina i imaju dvoje djece, a njihova veza počela je na dosta skandalozan način. Tada je onda bila u braku s Maxijem Lopezom koji je bio jedan od Icardijevih najboljih prijatelja.

Nakon toga saznalo se da Icardi i Wanda imaju aferu zbog čega je Maxi Lopez bio šokiran, a sve je kulminiralo razvodom. No, čini se da se u životu sve vrati na gotovo isti način.

Top Komentari

Chico
E cuj joj recenice "Jos jedna porodica koju si unistio zbog k*rve"... bukvalno je sama sebi rekla da je k*rva, jer je pod tom jos jednom mislila na Maxijevu porodicu, a a ta je porodica zbog nje unistena hahaha
17 1
ako1986
Sve se vraca....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi