Wanda otkrila Icardijevu prevaru i javno poručila: "Unišitio si porodicu zbog ku*ve"

Čini se da je "pukla tikva"

Wanda otkrila Icardijevu prevaru i javno poručila: "Unišitio si porodicu zbog ku*ve"

E. Čaušević

Wanda Icardi večeras je svojim porukama na Instagramu izazvala veliku pažnju javnosti.

Wanda i argentinski fudbaler Mauro Icardi su u vezi već desetak godina, a onda je zbog njega ostavila Maxija Lopeza što je tada izazvalo ogroman skandal.

Iako se činilo da je u njihovom braku sve kako treba večeras je Wanda mnoge šokirala svojim potezima.

Ona se oglasila na Instagramu porukom: "Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve".

Image

Ubrzo nakon toga Wanda je prestala pratiti Icardija na Instagramu i mnogi smatraju da je "pukla tikva" njihove ljubavi, a već se špekuliše da je glavni krivac za to napadač PSG-a.

Francuski mediji objavili su da je, navodno, Icardi prevario Wandu i da je ona to saznala, te je očito odlučila javno sve da otkrije.

Top Komentari

Baboisback
Hahaha A sta si ti uradila Maxiju??? Dromfulja
24 0
miki30
Pa hebo te onaj babo, šta si ti uradila? Čuj upropastio si porodicu, šta si ti uradila Maxiovoj djeci? Našla se prava da se buni!
21 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi