Luda noć na Ibizi: Icardi završio sa konobaricom, a Wanda sve gledala

Nevjerovatna priča

Odnos Maura Icardija i Wande Nare u proteklom periodu je bio veoma buran.

Luda noć na Ibizi: Icardi završio sa konobaricom, a Wanda sve gledala
Foto - Instagram

Zbog 'prevare' sa Chinom Suarez, Wanda je podnijela papire za razvod, ali je na kraju odustala od rastave i odlučila je Mauru dati još jednu šansu.

Međutim, novinar Rodrigo Lussich otkriva kako je Icardi i ranije varao Wandu pred njenim očima.

"Icardi je bio sa drugom ženom tokom boravka na Ibizi", rekao je i dodao je:

"Sve se dešavalo u privatnom klubu imena Lio. Tu izlaze svi fudbaleri. Wanda i Mauro su prisustvovali jednom showu koji se održavao u klubu", priča Lussich i nastavlja.

"On nije skidao pogled sa djevojke koja je radila u klubu. Konstantno je gledao prema njom, a zatim ga je ona očima pozvala u prema toaletu. Nekoliko minuta kasnije djevojka je izašla, a zatim je izašao i Icardi", otkriva Lussich i dodaje:

"Wanda je znala za to, ali je odlučila da šuti u tom periodu", rekao je ovaj novinar.

Mauro je, podsjetimo, Wandu oteo svom nekadašnjem prijatelju Maxiju Lopezu sa kojim ova Argentinka ima troje djece.

Potpisao bizaran ugovor samo da ga Wanda ne ostavi

Zbog afere sa Chinom Suarez špekulisalo se uveliko da se Wanda želi razvesti od Icardija, ali je napadač PSG-a učinio sve da se to na kraju ne desi.

Icardi je pored bacanja na koljena za oprost morao potpisati i zaista bizaran ugovor kojeg mu je Wanda predložila.

Kako navodi argentinski TYC Sports, Mauro je potpisao ugovor po kojoj svu svoju imovinu predaje Wandi sve do 2050. godine.

Na ovaj način kontroverzna plavuša se odlučila zaštiti. U slučaju razvoda njoj bi pripalo apsolutno sve što Mauro posjeduje i što će zaraditi u narednim godinama.

Također, prethodni period se pisalo da je Icardi čak spreman i da promijeni klub zbog Wande. Navodno, Mauro želi da napusti PSG i ode u "mirniji klub", gdje može više da se brine o supruzi Wandi Nari i djeci, odnosno da se više posveti porodici.