Wanda i Mauro se snimali u hotelu u Dubaiju, sve je kao nekada

Palo je pomirenje

Wanda i Mauro se snimali u hotelu u Dubaiju, sve je kao nekada

E. Škorić

Nedavno su bili razdvojeni, no čini se da sada još više uživaju u ljubavi.

Argentinka Wanda Nara, koja je u braku s Maurom Icardijem i kojem ujedno pomaže kao nogometna menadžerica, čini se više nije ljuta i prešla je preko prevare. Opet je zajedno s Maurom, a par je odlučio da provede nekoliko dana u Dubaiju.

Podijelili su nekoliko zajedničkih snimaka sa luksuzne destinacije nakon što su se pomirili i nakon što su kontroverznu aferu ostavili iza sebe.

Nakon nekoliko sedmica neizvjesnosti oko sentimentalne budućnosti oboje, željeli su zapečatiti mir i preusmjeriti svoj brak luksuznim putovanjem na jedno od svojih omiljenih odredišta. Na snimcima i fotografijama nema nikakvih naznaka da su s njima i djeca, pa se čini kako su odučili da budu potpuno sami.

Mediji su to nazvali njihovim drugim medenim mjesecom, što nakon svega zaista može da se tako okarakteriše.

Očito su odlučili da još jači izađu iz svega, iako je u jednom trenutku izgledalo kako je sve gotovo i kako će dalje nastaviti sami, a sve je počelo tako što je Wanda otkrila poruke u telefonu Maura od argentinske glumice Chine Suarez. Da stvar bude gora, Wanda i China su prijateljice...

Top Komentari

EmirEmir111
Pao mi je kamen sa srca
9 0
Sars33
Hvala Bogu, sad se moj zivot moze mirno nastavit
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi