U Formuli 1 se pojavio "Wanda Nara slučaj": Bili su prijatelji, timske kolege...

Verstappen ukrao djevojku prijatelju i kolegi?

U Formuli 1 se pojavio "Wanda Nara slučaj": Bili su prijatelji, timske kolege...

E. Škorić

Vozač Formule 1 Max Verstappen uplovio je u vezu sa Kelly Piquet, kćerkom legendarnog vozača "oktanskog cirkusa" Nelsona Piqueta.

Kada je Verstappen u F1 ušao kao velika nada autosporta, bio je proglašen jednim od najvećih talenata, a pomagao mu je ruski vozač Daniil Kvyat, koji mu je bio timski kolega.

Verstappen je izbacio Kvajta iz tima, ovaj završio u Toro Rossu, ali to nije sve što je Nizozemac uradio Rusu. Naime, sada mu je "ukrao" djevojku, spomenutu Kelly. Doduše, ne baš bukvalno, ali jasno je da se Verstappen previše svojim odlukama petlja u život svog bivšeg prijatelja.

Kvyat je bio godinu i pol bio u vezi sa kćerkom legendarnog vozača, a imaju i kćerku. Ipak, sada je Kelly u naručju Verstappena, koji na sve načine "uništava" Kvajta.

Priča koja podsjeća na onu Wande Nare, koju je Mauro Icardi ukrao svog nekadašnjeg prijatelja Maxija Lopeza.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJboH-gsVey/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFkYV5Hsv7I/[/instagram]

Top Komentari

Chico
Pa zar je ovakva treba razlog da se s bilo kim zakacis ?? Vela havle
3 0
user1583752673
I kakve to veze ima sa sportom?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi