Maxi Lopez prekinuo šutnju i otkrio sve o Wandi, pa poslao poruku Icardiju!
Najpoznatiji ljubavni trokut na svijetu. (Foto: Twitter)

Dao intervju argentinskim novinarima

Maxi Lopez prekinuo šutnju i otkrio sve o Wandi, pa poslao poruku Icardiju!

E. Ganibegović

Maxi Lpopez bivši je suprug Wande Nare s kojom ima djecu. Ona ga je prevarila s Icardijem i sada je s njim u turbulentnom braku, a Lopez je sada govorio o tome kakav odnos imaju.

Kontroverzna menadžerica Wanda Nara najavila je razvod s Maurom Icardijem, no na kraju od toga nije bilo ništa. Par je nakon svega zajedno otputovao na Maldive.

Bivši Icardijev saigrač Maxi Lopez bio je u braku s Wandom. Razveli su se 2013. godine nakon što ga je ona prevarila upravo s Icardijem.

Njih dvoje zajedno imaju troje djece, te ih to još uvijek obavezuje da budu u kontaktu i da sarađuju. Sada je o tome argentinskim medijima govorio upravo Lopez.

"Wanda i ja se dobro slažemo, radimo kao tim za naše dečke, to je najvažnije. Dobro rastu pa sam i ja sretan. Imali smo nekoliko rasprava u prošlosti, ali sada sve ide normalnim tokom. Također se uključujem koliko god mogu, pomažem koliko mogu, što sam oduvijek i želio ", rekao je Maxi.

On je nakon toga upitan šta misli o nedavnim burnim dešavanjima između Wande i Maura.

Oglasi

"Malo sam se iznenadio, ali najvažnije je da oni riješe svoje probleme za svoj mir, a posebno za djecu. Ovo je važno. Fokusiram se na svoju djecu, važno je da se osjećaju dobro, a ako mogu nečim pomoći, tim bolje", istakao je.

Novinari očito nisu dobili ono što su htjeli, pa su onda Maxija direktno pitali za Icardija. On je poslao jasnu poruku kako s njim nema ništa.

"Nemam ništa s njim, nego samo s majkom svoje djece. Svi moramo raditi kao tim jer djeca moraju biti dobro, pravilno odrastati i imati budućnost. Moramo raditi na tome da im pružimo mir i tišinu", zaključio je Lopez.

Trenutno je Lopez u ljubavi sa supermodelom, 31-godišnjom Danielom Christiansson.

Pored troje djece s Wandom, dobit će još jedno dijete sa trenutnom izabranicom koja je u drugom stanju. 

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Vise znamo o Wand Nari i njenim *****LUCIMA nego RECIMO O USPNESMA NASIH MOMAKA i sjedecoj odbojci...ili recimo o LANI PUDAR..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi