Mislio je da je s Wandom u vezi, a samo je iskorišten: Od njenih riječi će se dugo oporavljati

Otkrila svoju stranu istine

Mislio je da je s Wandom u vezi, a samo je iskorišten: Od njenih riječi će se dugo oporavljati

A. Čaušević

Neiscrpna priča između Wande Nare i Maura Icardija kao da ne želi de završio. . Po povratku u Italiju radi učešća u reality showu 'Ples sa zvijezdama', Nara je voditeljici emisije Verissimo Silviji Toffanin dala veliki intervju u kojem je još jednom promiješala sve karte na stolu.

Wanda Nara rekla je svoju stranu istine, još jednu o braku s Maurom Icardijem. Od izdaje do prekida, do navodnog flerta s pjevačem L-Ganteom do priče o blokiranom računu, argentinska menadžerica prepričala je faze problematične veze:

"S Maurom nisam već dva mjeseca, ali prije dolaska na intervju razgoarala sam s njim. Imamo petero djece zajedno, on je također jako prisutan u životu dječaka koje sam rodila sa prvim mužem”, započela je.

"Malo sam staromodan i porodica mi je najvažnija. Napustila sam karijeru i posao kako bih dala prednost porodici. Prioritet mi je bio pratiti Maura u njegovoj karijeri. Međutim, kada smo se počeli svađati i nije više bilo mira u kući, mislila sam na mir djece i rekla sam dosta."

Iako je snimeljan kako se ljubi i zabavlja sa L-Ganteom pomalo je šokirala sve izjavom da između nje i pjevača nema ništa.

"L-Gante? On je samo kolega s posla, zvali su me da se s njim fotografišem za brend sportske odjeće. Sve su prodali u dva dana i tako mi je njegov menadžer ponudio video spot. Između nas nema ničega".

Oglasi

Na kraju, Wanda je progovorila o osjećajima koji je još uvijek vežu za Icardija.

"Što osjećam prema Mauru? Volim ga, on je najvažnija osoba i onaj s kojim sam se odlučila vratiti u ljubavnu igru. On zna da ću uvijek biti tu."

Zatim je, vezano uz svoju ulogu agenta za svog bivšeg supruga, precizirala: "Još uvijek sam njegova menadžerica. Priča o blokiranom računu nije istinita."

"Možda će se to jednog dana dogoditi, ali ne sada. Možda je miješanje privatnog života i posla uništilo vezu. Ja sam završila transfera sa Galatasarayem."

Ako je vjerovati Wandi L-Gente je praktično samo iskorišten da se samo Icardi učini ljubomornim koji je s druge starne bio miran te je i dalje uvjeren da će vratiti svoju dugogodišnju ženu.

Top Komentari

Lorrialla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi