Ona je zamijenila Wandu u Maxijevom naručju: Mnogi su u šoku jer su veoma slične
Foto - Instagram

Daniela je precrtana Wanda

Ona je zamijenila Wandu u Maxijevom naručju: Mnogi su u šoku jer su veoma slične

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Maxi Lopez godinama je bio u centru pažnje zbog činjenice da ga je bivša supruga Wanda Nara prevarila sa saigračem i prijateljem Maurom Icardijem.

Italijanski mediji su godinama brujali o ovoj farsi. Icardi je iskoristio prijateljstvo sa Maxijem kako bi mu ukrao ženu i već godinama Wanda je u braku sa Maurom.

Ipak, Maxi odavno za Wandom ne pati, ali je našao djevojku koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu.

U njegovom zagrljaju je atraktivna Daniela Christansson sa kojom Maxi itekako uživa i među njima vlada veliko poštovanje i ljubav.

Mnogi ipak tvrde da je Lopez odabrao baš Danielu jer liči na njegovu bivšu suprugu, ali to su očigledno samo puste priče.

Top Komentari

DadiG
Hajde, ko je šokiran neka digne 2 prsta
5 0
srcerukelopata
Druže Šljivak, jel ga šiljiš na Vandu ili na Maxija? Hvala.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi