Maxi Lopez: Oprostio sam Mauru Icardiju za sve što mi je uradio u životu

Stavio tačku na skandal

Maxi Lopez: Oprostio sam Mauru Icardiju za sve što mi je uradio u životu

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Maxi Lopez nekada je bio jedan od najboljih prijatelja Maura Icardija, ali sve je to završeno kada se Icardi spetljao sa njegovom ženom Wandom Narom.

Wanda se odlučila rezvesti od Maxija i priznati da je zaljubljena u Icardija koji je na taj način zabio nož u leđa svom prijatelju. Maxi i Icardi su se sretali na utakmicama, a on je odbijao da se uopšte pozdravi s čovjekom koji mu je preoteo suprugu.

Već nekoliko godina traje svađa između njih, a za to je najviše kriva Wanda koja je čak zabranila Maxiju da viđa djecu. No, čini se da će se ovaj skandal napokon završiti, a prvi koji je odlučio napraviti korak naprijed je Maxi Lopez.

On je izjavio za argentinske medije da oprašta Icardiju za sve što mu je uradio jer želi da zaboravi na to i fokusira se samo na budućnost. Maxi je jasno poručio da mu je cilj da bude sretan u životu i da loše stvari želi ostaviti u prošlosti.

"Izabrao sam da budem sretan i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac iz toga. Odlučio sam da živim s pozitivnom energijom i to zaboravim. To je jedino rješenje. Oprostio sam Icardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi djeca budu sretna i to je sve. Sve ostalo je prošlost i okrenuo sam stranicu u životu", poručio je Maxi Lopez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi