Maxi Lopez zadao još jedan udarac bivšoj ženi

Argentinac bogatiji za 137.000 eura

Maxi Lopez zadao još jedan udarac bivšoj ženi

Endin Čaušević

Napadač Torina Maxi Lopez ponovo se našao u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je odbio da se pozdravi sa Maurom Icardijem.

Dobro je poznata priča da su Maxi i Icardi nekada bili saigrači i najbolji prijatalji, ali je to prijateljstvo zauvijek prekinuto kada je bivša supruga Maxija, Vanda Nara, odlučila da se uda za Icardija.

Inter i Torino igrali su u nedjelju, a utakmicu je obilježio upravo ovaj dvojac. Maxi nije želio da pruži ruku Icardiju, a veći dio javnosti stao je na njegovu stranu.

Ipak, to nije bilo sve. Maxi je danas saznao da mu bivša supruga mora platiti 137.000 eura jer je Sud presudio u njegovu korist. Naime, oni su na sudu bili jer je Maxi tužio Vandu što je objavljivala fotografije njihove djece bez njegove dozvole, a zakon je stao na Maxijevu stranu. Ovu vijest potvrdila je i Vanda na svom Twitter profilu.

"Kaznili su me jer sam imala namjeru da sa podijelim svoju radost zbog djece koja odrastaju uz majku, za koju njihov otac uopšte ne mari", napisala je Vanda.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi