Prvo mu uzeo autogram, pa onda ženu!

Nevjerovatna fotografija

Prvo mu uzeo autogram, pa onda ženu!

O. Lekić

Priča o Maxiju Lopezu, Mauru Icardiju i Wandi Nari je toliko puta ispričana da vjerovatno ne postoji niko ko nije upućen u ovaj slučaj.

Ipak, ukratko ćemo uputiti i one koji je ne znaju. Iako je od Icardija stariji devet godina, Maxi je napadača Intera gledao kao brata i godinama ga je smatrao najboljim prijateljem.

Sve je počelo da se ruši kada je Icardi upoznao Maxijevu tadašnju suprugu Wandu, s kojom ima i dvoje djece. Kontroverzni napadač Intera ju je nakon nekog vremena 'preoteo' od Lopeza, pa je kraj ljubavi i početak mržnje bio jedini logičan scenarij.

Icardi je od početka ljubavne veze sa Wandom koristio svaku priliku da isprovocira Maxija, kako potezima tako fotografijama na društvenim mrežama, a malo je poznato da je nekada bio njegov najveći fan.

Tako se na internetu pojavila zanimljiva i pomalo nevjerovatna fotografija na kojoj je Maxi Lopez u ulozi mlade zvijezde koja je potpisala za Barcelonu, dok je Mauro Icardi obični dječak koji ga je došao vidjeti i uzeti autogram.

Sudbina je htjela da mu nekoliko godina nakon uzimanja autograma, 'uzme' i ženu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi