Mayweather iz dosade svratio u radnju, pa za pola sata potrošio 5,3 miliona dolara

To može samo on

Mayweather iz dosade svratio u radnju, pa za pola sata potrošio 5,3 miliona dolara

Endin Čaušević

Američki bokser Floy Mayweather poznat je po tome što ne štedi svoj novac i što se voli javno hvaliti kako dnevno troši velike količine novca.

Mayweather uživa u bogatstvu što često mnogima zasmeta jer voli da pokazuje svoj novac i hvali se skupocjenim stvarima koje kupuje. Ovaj put američki bokser je nadmašio sam sebe nakon što je neočekivano odlučio potrošiti 5,3 miliona dolara.

Naime, on je iz dosade prošle sedmice svratio u jedno od radnji koje se nalaze na Beverly Hillsu, a dijamanti i zlato su ga fascinirali. Jedna dijamantska narukvica je posebno bila u centru pažnje i na kraju nije mogao da odoli, te ju je kupio za 2,3 miliona dolara.

Radnica iz ove radnje je otkrila da je Mayweather kupio ukupno šest stvari od nakita i da je potrošio nevjerovatnih 5,3 miliona dolaza za samo pola sata. Ipak, to je za njega sitnica jer je ljetos za sat koji ima 239 dijamanata potrošio 18 miliona dolara.

The Billionaire Watch: During the summer he bought a watch embedded with 239 diamonds with a price tag of $18million

Top Komentari

Mr.Balboa
Djaba mu to sve,vjerujte sve je to djaba,toliki novac,isticanje njegovo javno itd cccc!!!
25 4
Senad1222
ne vidim razloga zato ljudima smeta sto je on bogat lik je sve sam zaradio
12 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti