Mayweather je krio kako izgleda njegov privatni avion, a onda je slučajno objavio fotografiju

Obični smrtnici mogu samo da gledaju

Mayweather je krio kako izgleda njegov privatni avion, a onda je slučajno objavio fotografiju

E. Čaušević

Američki bokser Floyd Mayweather poznat je po tome što se voli hvaliti sa svojim raskošnim stilom života.

Mayweather je tokom svoje karijere zaradio ogroman novac i nije tajna da često voli da pozira i pokazuje koliko je bogat. Međutim, zanimljivo da skoro nikada nije baš pokazivao raskoš njegovog privatnog aviona.

On je prije nekoliko godina uložio ogroman novac kako bi kupio privatni avion kojeg jako često koristi. No, iz nepoznatih razloga se nije javno hvalio kako izgleda unutrašnjost aviona, ali je čini se to sada slučajno uradio.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se može vidjeti da se radi o itekako luksuznom avionu u kojem ima sve što poželi. Naravno, nije moglo ni bez zlatnog i dijamantnog nakita koji je nosio, a koji vrijedi pravo bogatstvo.

Mayweather boarded his private jet dressed in all white

Top Komentari

Bulle
U poslednje vrijeme cesto citamo ovo "obicni smrtnici mogu da gledaju samo". Kakve su to recenice novinaru , o cemu ti pricas?? Pa jel to on nije obicni smrtnik??? Zapitaj se druze, haman da ti patis od ovih satova aviona... nije sreca para puna vreca, veze to sa zivotom nema...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi