Mayweather predstavio strašnu kolekciju automobila: "Ne znam koji da odaberem"

Uživa trošeći zarađen novac

Mayweather predstavio strašnu kolekciju automobila: "Ne znam koji da odaberem"

Edmir Škorić

Slavni američki bokser Floyd Mayweather pohvalio se nevjerovatnom kolekcijom automobila.

Mayweather je jedan od najbogatijih sportista na svijetu, s obzirom na višemilionske zarade u borbama, a posljednja je bila protiv Logana Paula. U njoj je, sam je kasnije priznao, zaradio oko 100 miliona dolara.

S obzirom na basnoslovne cifre koje je zaradio, nije mu teško da si napravi vozni park sastavljen od najskupljih automobila današnjice poput Ferrarija, Lamborghinija, Bugattija...

Čini se da je pravi kolekcionar automobila i da uživa u njima, pa je brojnim fanovima, a ima ih oko 27 miliona na Instagramu, pokazao koje sve ima u velikoj garaži u svojoj vili u Las Vegasu.

"Imam oko 100 automobila, no ove nazivam '16 slatkih'. Ne znam koji bih vozio, tražim...", govori Mayweather u videu u kojem prikazuje automobile čija je vrijednost preko 20 miliona dolara.

Stigle su i brojne reakcije u vidu komentara. Mnogi su oduševljeni, a posebno je za oko zapao jedan od komentara: "Neki kažu da novac ne kupuje sreću, ali radije bih plakao u Ferrariju...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi