McGregor objavio selfie, a žene ostale bez teksta kada su vidjele njegovo međunožje

"Zapalio" Instagram

McGregor objavio selfie, a žene ostale bez teksta kada su vidjele njegovo međunožje

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor odlučio je ponovo da se malo "aktivira" na društvenim mrežama, a njegov selfi izazvao je haos u javnosti.

McGregor je odlučio da nakon nekog vremena konačno objavi neku fotografiju na Instagramu, ali ni slutio nije kakav haos će napraviti. Fotografija je ostavila pripadnice ljepšeg spola bez teksta, a u centru pažnje bilo je njegovo međunožje.

Irski borac sigurno je želio pokazati "čime raspolaže", ali vjerovatno nije očekivao da će dobiti takve pohvale i komentare od ženske populacije. Na fotografiji trenutno ima 1,5 miliona lajkova i nevjerovatnih 50 hiljada komentara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi